Om kolding-fc.dk

Jeg er nostalgiker af den gamle skole, bl.a. derfor har jeg lavet denne mindeside for Kolding FC.

Klubbens gamle hjemmeside som lå her på domænet blev desværre nedlagt og domænet opsagt. Med denne side håber jeg at ånden fra klubben kan leve videre, og de mange fans kan se at deres gamle klub stadig mindes her på nettet, selvom den oprindelige side stoppede ved fusionen med VB.

Om sidens administrator

Navn: Thomas Frost
E-mail: thomas@seo-mand.dk
Hjemmeside: http://seo-mand.dk
Beskæftigelse: Arbejder til dagligt hovedsageligt med søgemaskineoptimering på http://seo-mand.dk hvor jeg især hjælper virksomheder med onsite SEO-analyse. Derudover interesserer konverteringsoptimering mig en del, det er dog et område som jeg ikke har så stor erfaring med som søgemaskineoptimering.

Siden her er blot et projekt jeg driver for sjov. Jeg håber at jeg ind imellem kunder og SEO kan få tid til at passe siden, hvis ikke, må den bare være et monument og et mindre om en stolt fodboldklub.